Design by: Josefin

semester!

Äntligen lite semester! Har varit ganska mycket på jobbet hela maj, och även om det inte känts så stressigt så kan det ju komma ikapp såhär i efterhand. Så nu är det två veckors semester på agendan och imorgon åker vi till Kreta. Vädret ser underbart ut! Klagar inte om det blir några grader svalare, men så länge dagarna spenderas vid pool eller strand så blir nog inte värmen något problem! Guuuud så skönt det ska bli!


Har precis skrivit en liten packlista. Det mesta går ju att köpa, men när man redan köpt känns det ju onödigt att köpa igen. Sån är jag! Var faktiskt på Scorett idag på förmiddagen och köpte ett par nya sandaler och badtofflor. Skönt med något att bara köra ner fötterna i när man bara går till pool eller strand. 

Ganska säker på att det finns internet på hotellet, och säkert på en del restauranger också, så får försöka uppdatera er eller åtminstone slänga in nån bild då och då. Det var verkligen inte längesen man inte hade en chans att ha kontakt annat än via telefon när man var utomlands. När jag var i Thailand för fem år sen var det liksom internetcafé som gällde och jag hade inte ens nån smartphone, så wi-fi hade inte hjälpt iallafall, haha. 

Flyger går 14.45 imorgon. Skönt att det inte är något morgonflyg. Det blir alltid så stressigt när man ska iväg tidigt. När vi åkte till NY i höstas åkte vi hemifrån 04.30. Skönare kan man ju ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback