Design by: Josefin

ny bil

Efter mycket funderingar och räknande fram och tillbaka bestämde vi oss igår och beställde en ny bil. Vi ska privatleasa en ny Volvo V70. Kanske är det inte det allra mest ekonomiska alternativet men dealen passar oss bra och faktumet att Volvo V70 nu kommer som Classic med en hel del utrusning som ingår i priset gör att vi inte kommer kunna få en lika "bra" och välutrustad bil för samma pengar, även om vi skulle köpa begagnat. Kruxet är ju också (precis som när man lånar till sitt boende) att man måste ha kontantinsats om man tar ett lån, och så mycket pengar har vi inte i dagsläget att punga ut för en bil. Därför tror vi det här blir en bra lösning, och självklart skoj med ny bil. Det kanske är enda gången man köper en ny! Om inget oförutsett händer kommer vi förmodlligen köpa ut bilen när avtalet löper ut om tre år, och det känns som en bra "investering". I den mån en bil nånsin kan vara en investering, men det finns ju bättre och sämre köp. 
 
Så precis som jag efterlyste någon annan gång så finns vår fina Volkswagen Golf från 2011 till salu. Den har gått 9000 mil, har både sommar- och vinterdäck, dragpaket och backkamera. 
Länken kommer här, och är man intresserad så finns ytterligare lite prutmån.
 
http://www.blocket.se/sodermanland/Volkswagen_Golf_1_6Tdi_Dragpaket_59704549.htm?ca=12&w=2
 
 

Kommentarer
Postat av: Bettina

Vad kostar det att leasa? Vi är inne på en helt ny V70 med men inte tänkt på att man kan göra så med.

2015-05-27 @ 23:05:48
Postat av: Emmy

Ni kommer bli så nöjda med V70:n!! Jag älskar våran! 😊😘

Svar: Ja, jag tror också det! Mamma hade ju en ny V70 förut, och nu XC60 och det känns ju väldigt stabilt, skönt och tryggt. Klart att det kostar, men det är en prioritering vi valt :) Vilken årsmodell är eran? <3
sara skoog

2015-05-28 @ 08:25:00

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback