Design by: Josefin

nyberg's

Igår när vi var på Nyberg's blev vi tyvärr inte så imponerade. Positivt var att trots att det var fullbokat lyckades vi få ett bord för två direkt när vi kom. Det gick nämligen att klämma in oss vid ett bord för två och det passade perfekt. Jag ville ju gärna ha alkoholfritt vin, men det hade tyvärr inte kommit än eftersom restaurangen är nyöppnad. Däremot så fanns ju tusen olika alkoholflaskor i hyllorna. Hur som helst så tog jag vatten istället och det gick ju bra det med. Marcus drack IPA som var både god och prisvärd. Vi tog varsin hamburgare att äta med tillbehör som cole slaw, majs och pommes frites. Vi väntade ganska länge på maten, inget konstigt för det var ju fullt. Däremot så var båda våra hamburgare råa i mitten. Vi är inte känsliga för rosa någon av oss, och det är okej även nu när jag är gravid, men rå köttfärs kändes verkligen inte okej. Så vi bad servitrisen att ta med sig hamburgarna tillbaka till köket så vi kunde få nya. Tyvärr blev det nog något fel med prioriteringsordningen i köket för vi fick vänta på vår nya mat jättelänge, nästan en halvtimme. Det kändes inte heller riktigt okej. Hamburgarna vi fick in sen var helt genomstekta, på gränsen till lite torra, så det var också tråkigt. Men vi hade ju heller inte sagt hur vi ville ha det, och personalen frågade i och för sig inte heller. På våra nya tallrikar fick vi heller ingen majs, men vi sa faktiskt inte till om det. Vi var ju rätt hungriga vid det här laget. Hur som helst, förutom att hamburgaren var lite torr var maten god. Ett litet minus också för bröden som var av modell rostbröd (kanske med surdeg eller något annat, det var inte vanligt vitt bröd iallafall). Vi båda hade önskat att brödet var lite mer rostat och krispigt, för nu var det bara mjukt och lite svampigt. Men färsen var bra kryddad, dressingen var jättegod, stripsen var bra och cole slawn också god.
 
Marcus sa direkt att han inte kommer gå tillbaka dit igen bara för att äta. Jag sa att man ju kan avvakta och se vad andra säger om maten och kanske då också om andra rätter på menyn. För det fanns ju annan mat än hamburgare. Vi hade iallafall en trevlig kväll och det är ju kul att komma iväg lite grann även om inte maten är helt perfekt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellhå

Låter inte helt bra. De har ju själva sagt att det varit fullt sedan de öppnade, så beredskapen borde finnas. Tycker du är snäll i din recension totalt.

Svar: Ja, jag tyckte maten var rätt god (när vi väl fick den). Och det var 4 personal i baren/restaurangen och även om det var fullt är det ju inte supermånga bord. Har hört folk som tycker det var kanon, men vi tyckte inte det.
sara skoog

2015-05-11 @ 11:42:06

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback