Design by: Josefin

ullared

Har precis bokat stuga i Ullared. Jag, Marcus och mamma åker dit innan midsommar och shoppar till både bebisen och oss själva. Kanske är det någon som har tips vad man ska passa på att köpa när man är där eller vad man kan vänta med att köpa och hitta för samma pengar här hemma eller på nätet? Hör iallafall många som säger att det är väldigt värt med ett besök där innan bebis kommer så att man iallafall är förberedd på prylfronten. Det finns ju mycket annat man inte kan förbereda lika lätt! Jag tänker att vi ska köpa, täcke, kudde, sängkläder, skötbädd, nappar, nappflaskor, lite kläder, tvättlappar/våtservetter, kanske något paket blöjor om det finns, andra typer av hygiengrejer som babyolja och sånt, samt lite annat som beror lite på vad som finns. Kanske mobil till vagnen, snuttefilt, någon leksak typ skallra osv. Men beror som sagt på vad som finns och hur det ser ut. Något till bebisens kommande rum kan också vara aktuellt, beroende på utbudet. Som ni ser är jag ganska öppen för tips och förslag på vad som rekommenderas och vad man inte behöver köpa, åtminstone sånt som inte finns anledning att köpa i Ullared. 

Kommentarer
Postat av: Ellhå

Har inga förslag...så det blir ganska billigt.

2015-05-07 @ 12:49:45
Postat av: Emelie

Pyjamaser och filtar! Det var iaf vad som gick åt jättemycket för oss i början. :)
Om du ska amma finns det amningskuddar som annars är rätt dyrt och sånna där inlägg till bhn.

Vi köpte på oss massor av sängkläder vilket aldrig användes eftersom O sov/sover hos oss.
Sen köpte jag maaaassvis med olika babyoljor, schampoon och massageoljor. Det står oöppnat i skåpet här hemma efter att ha läst innehållsförteckningen. :P Vi köpte ekologisk rapsolja istället.

Vad skoj med Ullared :D Vill också!

Svar: Tack för tipsen! Ja, antar att det är mycket pyjamas i början! Grejer till amningen ska jag också köpa! Sånt man vill ha redo redan från början och är det något som inte funkar får man väl ge det till någon annan :)
sara skoog

2015-05-07 @ 19:49:43
URL: http://billielo.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback