i need somebody, help!

Vilken helvetesdag det här är. Fattar inte vad jag har gjort och känner knappt vad som är fel heller. Men fel är det.  Hoppas att kvällen kan muntra upp mig lite, för annars vet jag inte hur den här helgen ska sluta.

i'd give up forever to touch you

Vad är det som har hänt? Vaknade imorse och insåg att; nejfan, jag mår inte alls bra. Så det blev att ligga kvar i sängen. Efter tre timmars ytterligare sömn kan jag bara konstatera att jag fortfarade inte mår bra. Rädda mig någon?!

Om en timme ska jag iallafall bege mig till skolan, eftersom jag anser att det är nödvändigt för att kirra godkänt på kommande veckas matteprov. Fan alltså. Men nu ska jag sätta mig och skriva det där PM:et inför muntliga nationella i svenska. En sak mindre att göra i helgen. Men det innebär inte, under några omständigheter, någon frihet. Nejdå, spanskaprovet och filosofiredovsningen gör sitt bästa för att plåga mig så mycket som möjligt. Visstja, hörde jag matteprov också? Hej.

i just can't get no relief

Det är inte lätt när det är svårt. Det vill jag verkligen lova. Jag vet att jag tjatar om allt skolarbete. Men även om jag skulle sitta uppe dag och natt vet jag faktiskt inte hur jag skulle bete mig för att hinna med allt. Den här helgen kommer gå till historien som den mest osociala någonsin. Det är bara att lämna mig ifred. Förmodligen kommer jag vara tjurig också. Watch out!

Nu känns det som att sängen kallar också. Imorgon är det huvudstaden som gäller för hela slanten. Det vankas studiebesök (eller nåt) på SEB, rundvandring (eller nåt) på Dramaten och sist ska vi dessutom titta på en pjäs. Ett Drömspel ska det bli. Det blir säkert bra. Långt med två och en halv timme bara. Men det ska vi klara. Vi är ju inga klenisar. Mest är det ju det där med bussresorna som bekymrar. Tacka vet jag bil! Tack och godnatt.

each morning i get up i die a little

Kom precis hem från en trevlig fika med goda vänner. Jag gillar såna stunder, och ibland älskar jag bara att spåra. Känns som det kan blir mycket sånt fram till studenten. Gaaah, ge mig! Men jag vet inte om jag vill ha livet efter. Vad ska hända då? Ge mig inte det. Inte än.

Kanske kommer med något djupare sen. Kanske inte. Den som lever får se.

everybody play the game

Varför är det alltid så att när det dyker upp roliga och spännande alternativ så har man inte tid. Så är det alltid. Den här veckan är den sjukaste jag varit med om. Och varför händer det alltid mig? Jag blir rätt så trött på det faktiskt.

Men nej, nu är det dags för Internationell ekonomi, och sen projekt. Varför står mitt projekt helt stilla och varför ska projektplanen, som jag inte ens börjat med, vara klar idag? Jag älskar att jag är så välplanderad och strukturerad. Heja mig!


if i could only hold you now

Kanske gillar jag hockey lite grann iallafall. Hur som helst hade jag en trevlig stund med Flisan. Har bara en del konstiga situationer som jag måste utreda. Kirrar det snarast.

Imorgon försvinner sovmorgonen på grund av nationellt prov i Engelska B. Tar plågorna aldrig slut? Nej, det verkar faktiskt inte så. På torsdag blir det dock Stockholm med klassen för hela slanten. Jag gillar't. Urartning på bussen? Javars, finns inte så mycket annat att välja på.

Var väl ungefär det jag hade på hjärtat. Ska gå och leka med min bebis nu. (Det nya ironiska uttrycket för att utforska mobilen.) Tjaaaa.

we belong

Maaah! Ny mobil! Jag är som ett barn på julafton. Jag gillar nya grejer. Det var allt. Tack!

another hero, another mindless crime

Skönaste bilturen hem från skolan idag. Jag och Åsa lekte Queen och det var så fruktansvärt roligt. Jag älskar Bohemian Rhapsody över allt på jorden och jag tror att även Åsa har liknande tankar. Love it! Annars ligger Who wants to live forever?, I want to break free och Hammer to fall högt upp på listan. Gaaaaah, ge mig! Om man skulle ta och leta reda på Queen live från Wembley i röran kanske? Det blir inte lätt. Men det kan vara värt att leta ett tag. :)

Ikväll ser det ut att kunna bli en gnutta ishockey med Flisan. Har ju ändå inget bättre för mig. Iallfall inget som är värt att prioritera. Eller? Äh, vi får se hur det blir. Det är ju många timmar kvar. Varför lägger man en hockeymatch lagom till läggdags? Det ska undersökas.

Två saker på listan är, i princip, avklarade nu. Dock bidrar det till att man slappnar av när man egentligen borde börja fundera på sina muntliga nationella framställning i Svenska B. Men nejdå, det tar jag tag i senare. Imorgon kanske? Jag älskar mig själv.

only the good die young

Det känns så förbannat bra att ha full kontroll över samtliga situationer! För det har jag för tillfället. Med allt detta skolarbete gäller det bara att ta en sak i taget så kommer allt gå hur bra som helst. Det är ju bara det att jag är så sjukligt ostrukturerad. Dom närmsta veckorna kan det kanske vara läge att försöka ändra på det. Och känner jag att jag inte hinner så är det bara att prioritera. Det är ju inte så himla svårt.

Vad gäller den övriga tillvaron har jag också kontroll. Nu låter jag som värsta hemska människan som ständigt måste ha kontroll. Så är inte fallet. Fast i och för sig, vem vill inte ha kontroll? Grejen är den att alla inte kan ta den. Och framför allt gäller denna kontroll bara mig själv. Känner att det vore bra om jag åtminstone hade koll på mig själv. Och fan, det har jag den här gången.

Skolan väntar. Jobba tills vi dör på marknadsföringen, jaa. Återse Järngänget också, jaaa! Dessutom väntar ett Svenskaprov. Men inte är jag ledsen för det.

but i do love you

Nu har jag fått en hjärtattack också. Typiskt. Dags att strukturera upp det här. Den här listan är för mig:

Vecka 48: Svenska B-prov (Litteraturhistoria, realism och naturalism), nationellt prov i Engelska B, skriva PM inför nationellt prov i Svenska B

Någon av veckorna: Rapportinlämning samt muntlig redovisning i Marknadsföring.
Dessutom fetaste musikinlämningen som är över 3 veckor försenad.

Vecka 49: Muntlig redovisning i filosofi, Matte C-prov, Spanskaprov

Vecka 50: Ekonomiprov

Kanske bara är att ta en sak i taget och försöka fixa skiten? Man har väl inget annat val, antar jag. Svenska står iallafall på programmet idag.

show me heaven

Just idag hatar jag skolan mer än någon annan dag. Just idag känns det extra jobbigt att förvänta sig höga beyg. Och allra jobbigast är det att jag vet att jag får högt betyg på varenda grej jag tar mig för, om jag verkligen tar mig för det ordentligt. För så himla märkvärdigt är det faktiskt inte. Men det är just motivationen som sviktar. Den stora frågan är varför allt måste komma på en gång? Och varför känns varenda grej som ska göras den här veckan som ett beytgsavgörande? Och jag vet ju att jag kommer ångra mig om jag inte gör det här ordentligt. Så varför har just jag fötts totalt utan självdiciplin. I mitt nästa liv ska jag bli en riktig tokpluggare. Då skulle allt bli så mycket lättare då. Men i det här livet passar det inte in. Jag får nöja mig med något halvdant istället. Jag älskar att vara VG+. Not.

Någon som har lust att motivera mig lite? Jag skulle bli otroligt tacksam. Eller fan, jag vet inte.

if you were me

Gaaaah, why should I even try?

Jag blir så trött. Men det löser sig. Allt löser sig. Det är bara frågan hur man tar sig från steg ett till steg två. Dessutom har vi apmycket att göra i skolan den här veckan. Jag vet inte hur lärarna har tänkt sig att man ska bete sig. Men det får väl lösa sig det med. Kanske vore idé att proritera. Men om man inte orkar då?!

Hade för övrigt en mycket trevlig kväll hos Flisan igår. Tack för den.

you've got my attention

Gårdagen bjöd ju på både det ena och det tredje. Hemma hos Åsa var det nostalgi till tusen. Jag älskade sällskapet, och sällskapet älskade mig för den utomordentliga 2001-skivan jag lyckats åstadkomma. Vi försökte dessutom titta på Idol lite halv-seriöst, men det funkade inge vidare. Är man 11 tjejer så blir det en himla massa kackel, så vi hörde egentligen ingenting. Men när man tänker efter så gör det ju ingenting. Största frågan är mest varför Daniel åkte ut? Och ärligt talat så vet jag inte om jag ens bryr mig. Haha. Han kommer bli känd ändå. Everybody loves Daniel. Sådäså. Några avslöjanden hann vi också med. Och responsen blev tusen gånger bättre än jag förväntade mig. Tack för att jag har dom underbaraste vännerna man kan ha. :) Och det gäller samtliga, inte bara dom som var delaktiga i gårdagen.

Sedan bar det av mot stan där vi skyndade oss som satan för att inte missa Happy Hour. Och det gjorde vi ju inte heller. Eller var det det vi gjorde? Vi fick iallafall betala fullt pris på allt vi köpte. Haha. Förutom jag och Frida som köpte cider fem över 12. Vi bad och bad till den kvinnliga bartendern och förklarade att vi faktiskt inte hade råd att betala fullt pris. Haha. Hon sa att det inte gick, men när vi väl fick kvittot så hade hon dragit Happy Hour-pris iallafall. All kärlek åt henne. Jag skrev min namnteckning på kvittot, tillade Frida och ett stort hjärta. Haha. Sen var Friqan min för kvällen. Tack älskling, det var underbart roligt.

Cilla, min prilla, hoppas läger är under kontroll. Vågar inte ringa nu, så jag tar det senare. Men du får gärna ringa om du ser det här. Älskar dig.

Dessutom hade jag en rätt så trevlig fortsättning på kvällen. Eller ja, beror väl på hur man ser det. Kunde varit hemma vid halv 2. Anlände istället halv 4, efter trevlig snack med exempelvis Pinnen, Danne och Fia. Det var nice. Och ändå inte. Haha. Äh, jag vet inte.

Nu blir det käk, sen träning. Jag är verkligen på topp. Kvällen?

my heart beats like a drum

Har precis kommit hem efter en rätt så trevlig Stockholmstrip. Vi var på SACO-mässa och hittade en hel del intressant. Roligaste samtalet hade vi med pilotkillen som Åsa pratade med i en kvart. Han gillade oss. Annars tittade jag med på internationella ekonomiutbildningar. Varför ska allt vara så himla svårt? Känns inte som att jag är tillräckligt vuxen för att bestämma vad jag vill ägna dom närmaste 4 åren till. Å andra sidan ska jag nog inte ens plugga i höst. Men ska förmodligen skicka in några ansökningar så man får reda på snittpoäng och sånt. Har ju ingenting att förlora.

Utgång med majoriteten av Järngänget samt stora delar av HV3 är på ingång. Blir nice.

Men nu blir det en blå powernap så att jag pallar kvällen. Tjaaa.

all you have to do is fall in love

Jag har inget att säga. Jag tror jag smälter som en isglass i Sahara.

Turned away from it all like a blind man

out of control

Erik sa att han ville åka och köpa godis och snäll storasyster som jag är begav vi oss i bilen för att köpa godis och busskort. Jag är för snäll. Okej, det var för mammas pengar, men det var jag som fick besväret. Så jag tar faktiskt åt mig en ganska stor del av äran.

Imorgon blir det utgång. För vilka pengar då, tänker ni. Och den frågan ställer jag verkligen till mig själv också. Men det är sånt som bara för lösa sig. Detaljer är för amatörer.

Nä, om man skulle ta tag i det här kanske? Livet alltså. Tjaa.

mama, life has just begun

Oserre idag. Oserre till tusen faktiskt. "Här var det fasoner!" Sara Skoog, vad betyder det? Nej, ingenting. Jag lyckas då alltid.

Hade writing i Engelska B. Det gick väl inte som smort kanske, men tror ändå på ett relativt högt betyg. Eller nåt.

Fan, det där blev bara svammel. Väldigt nödvändigt. Hur denna eftermiddag gestaltar sig får vi väl se. Äh, patetiskt.

we keep coming back

Gah, vad jag har lust att vara sentimental. Men nej, det är inte läge. Istället kan jag meddela att träningen inte var någon höjdare. Fan så dåligt det var. Äh, nya tag på lördag. Spel i två timmar i hela Duveholmshallen. We like.


After all the stops and starts
We keep coming back to these two hearts
Two angels who have been rescued from the fall

Magi, Peter Cetera, magi.


don't play hard to get

Känner en liten spänning och sådär i magtrakten. Och jag vet precis varför. Jävla skit. Varför just jag? För det är alltid jag. Dock är inte alla andra medvetna om det. Haha. Och därför låter vi allt vara osagt. Jag blir bara så omåttligt trött på mig själv.

Fan vad Paradisshoklad äger. Och välkommen in i en ny period av Queen-feber. It's a kind of magic.

Bollpass ikväll. Love it.

everything goes on

Helt plötsligt är det fredagens övningar som är på tapeten. Prat om utgång. Var fan tog dom vita helgerna vägen? I det här umgänget verkar det totalt omöjligt att åstadkomma två i rad. Men visst, jag är nog på. Det är bara pengarna som är det största problemet. Men även det brukar ju lösa sig till slut. En sån grej brukar inte hindra någon av oss. Och jag råkar dessutom veta att varenda en av oss är i princip pank, utom Åsa som nyss fått lön.

Sälen 07/08 börjar närma sig. Moha!

Annars vore ett smart drag att göra sig iordning och bege sig mot skolan. Vi har sjukt mycket som ska göras nästa vecka, och jag ligger inte riktigt i fas. Kan vara läge att styra upp.

tell me what to do know

Tid att blogga har inte funnits dom senaste dagarna, men inte är jag ledsen för det. Söndagen var perfekt, förutom lite för tidig uppgång samt lite småstressigt när vi skulle åka från IKEA. Men det är sånt som händer. Poängen med dagen var ett besök på Göta Lejon för att se Sound of Music. Det var kanoners och dom sjöng jättefint och allt var jättebra. :) Precis som det var meningen, antar jag. Dessutom fick vi god mat efteråt, och sånt uppskattar jag alltid. Äh, det är ju tråkigt att blogga om sånt som hände för flera dagar sen.

Idag var det första matcherna i skol-sm för både grabbarna och tjejerna, och båda vann. Great. Dock hände det en olycka som var väldigt läskig. Men vi hoppas att Arvid snart är på benen igen.

Alltså, ibland blir jag så trött på mig själv. Är verkligen expert på att oroa sig för vad alla andra ska tycka. Kan jag inte bara ge fan i det och ge saker en chans? Nej, för jag är en nolla.

Tjaa.

PS. Ping Pong Song - Rebekah Warren

always on the run

Ingen höjdare mellan Spanien och Sverige direkt. Eller ja, Spanien är ju bra. Sverige är på läktarn i var och varannan sekvens, och det håller ju inte. Så nu lägger jag ner det där. Ska se om jag kan se någon bra film istället. Sen är det väl bara att vänta på att tiden ska gå och att samtal om hämtningar ska inkomma. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken.

Nej, nu ringde Flisan. Taxin kallar. Får ta en film efter det. Kanske drar en uppdatering här också. Om jag har något på hjärtat, vill säga. Finns ju inga garantier.

it's so hard to be anything at all

När man inte har någonting planerat blir det faktiskt ingenting av lördagarna. Dom bara ligger där i mitten på helgen och rinner ifrån en. Det är ju inte speciellt rättvist. Ska börja se till att jag har något för mig varenda lördag. Iallfall nästan. Så passerar inte helgen lika obemärkt förbi.

The Ark-maraton nu.

And I know we were both too young to know what real love would be like


we're caught in a trap

Jag tar och avslutar kvällen med en film. Har inte bestämt vilken än. Tar väl någon jag sett tusen gånger redan. Då gör det inget om man somnar.

Ring mig om ni vill ha skjuts imorgonkväll/natt! Jag finns till förfogande. Tjaa.

how will i know

Nästan en hel kebabpizza orkade jag. Inte illa. Så nu är jag väldigt mätt och belåten och sitter med spänning och väntar på Idol. Kan dock tänka mig att det blir ett zappande mellan tv4 och svt. Hittade en hel del intressanta grejer och givetvis måste allt vara 20.00. Sånt händer alltid mig.

Har funderat lite och kommit fram till att jag nog beger mig till Duveholmsgallen imorgon med. Jag gillar fotboll och någon liten söt 93a finns det säkert att vila ögonen på. Haha. Tjaaa.

i'm gonna get myself a bulletproof heart

Framställer man sig som värsta internetnörden om man bloggar flera gånger per dag? Ja, det är nog faktiskt det man gör. Men om det nu är det man är så är det väl bara att acceptera detta och sen gå vidare. Det gör ändå ingenting om hundra år.

Kvällen ser ut att bli en helt vanlig kväll hemma med familjen. Och det kanske är på tiden efter en lång period av festande och liknande umgängen. Inte har man sett mycket av mig här hemma inte. Så ja, det känns rätt välkommet. Att åka till Norrköping och se på bio är dock inte helt avfärdat än, men relativt. Verkar inte som att orken infinner sig riktigt. Och, som sagt, det kanske är lika bra det. Då blir det till att moffa i sig så mycket pizza man bara orkar iallafall. Det är också på tiden.
För första gången på ett stort antal veckor blir det alltså bara att sätta sig i lugn och ro, äta sin pizza och sen titta på Idol. Det låter faktiskt inte så himla tokigt. Det borde jag göra oftare. Men i studenttider som dessa har man inte tid med sånt.

Äh, vafan. Det är väl inte studenttider nu?
Jo, alla tider blir vad man gör dem till. :) Sådäså.

who's gonna take my place?

Godmorgon och allt det där. TGIF! Mest för att vi börjar 11.30 och det är min absoluta favoritbörjatid på hela veckan. Dessutom ska vi ha marknadsföring och då har man ingen aning om vilka totalt obegripliga kommentarer man kan få höra. Och så var det ekonomi också. Börja på något nytt kanske? Tyvärr avslutas dagen med Matte C. Den kursen förpestar mitt sista år på gymnasiet. Sorgligt men så fruktansvärt sant.

Jaja, TGIF (igen). Gospeltema på Idol. Kan säkert bli trevligt. Återstår bara att se vilket sällskap som erbjuds.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och kanske få något i magen. Hamburgare i skolan? Vet inte om jag är så förtjust faktiskt. Men vafan. Nej, nu börjar det här bli totalt meningslöst. Hörs senare.

trying to catch the moon

Ibland planeras det som aldrig förr, och ibland är planeringen obefintligt. Morgondagens planering är odiskuterad och långt ifrån spikad och klar. Men är det inte därför jag älskar my gang? Man vet aldrig riktigt vad som händer. Imorgon är vi på plats alla fem och då återstår det att se ifall det blir Idolmys och matlagning? Hope so. Även om jag väldans gärna skulle moffa i mig en hel familjepizza själv. Eller, vad menade jag med det? Det skulle jag ju inte orka. Och ingen pizza i världen slår umgänge med favoriter. Får helt enkelt se vilken planering som segrar.

Fick även reda på att jag förväntas agera fyllechaffis under lördagkvällen/natten. Men det får väl accepteras. Lite pengar är aldrig fel.
Söndagen innebär Sound of Music på Göta Lejon med mamma, pappa och Malin. Det har jag faktiskt rätt så höga förväntningar på. Inte minst eftersom jag förväntar mig god mat efter föreställningen. Mitt liv kretsar kring mat. Om jag skulle ta och förändra det och gå ner 7-8 kilo kanske? Det vore verkligen på sin plats. Hej hälsosamma livet!

in the neon lights

Jag har sjukaste träningsvärken i vänstra skinkan. Hur fan får man träningsvärk i den ena? Begriper inte hur det gick till. Jag och Cilla ska snart ha nationellt prov i Engelska B. Speaking står på programmet.

Var väl egentligen det jag tänkte säga. Och jo, Orlando gillar oss.

Tjaa.


the point of no return

Igår blev det, trots nationellt prov i svenska, en väldigt skön dag. Satt mellan 13 och 16.30 och myste/fikade med mitt absoluta favoritjärngäng. Bakelser, räkmackor, tekannor och kaffekoppar fullkomligt översvämmade vårt bord när det var dags att gå därifrån. Inte mig emot. Dock är det inte speciellt uppskattat av min, för närvarande, väldigt ansträngda ekonomi.

Har inte så mycket annat på hjärtat for now. Ska väl ta och stoppa i mig någon form av mat innan det bär av till träning. Mitt knä alltså! Totalt fuckat. Men jag är inte den som är den.

Tja.

everlasting, like the sun

Nu tror jag faktiskt att jag tar och lämnar den europeiska unionen för idag. För hur spännande är det egentligen? Jag hinner faktiskt både göra klart det och boxas imorgon. Nu vankas det dessutom mat och lite senare både Andra Avenyn och Fotbollsgalan. Man måste faktiskt prioritera lite.

Imorgon prioriterar jag en räkmacka.

destination unknown

Måndagar ÄR jobbiga. Idag höll hela min grupp på att somna när vi gjorde låtar på datorn. Helt sanslöst. Det blir ju dessutom inte bättre av att vi börjar 8.25 och går till 15.45. Sånt borde vara förbjudet. Imorgon är det dock andra bullar som gäller. Då är det nationellt prov i Svenska B, i princip hela dagen. Från 8.25 till 13.55. Tacka fan för att man får gå hem sen! Jag och Åsa planerar att köpa färska smörgåsar att ta med oss till aulan. Sultans ftw.

För övrigt är det återigen dags för boxning imorgon. Hej träningsvärk resten av veckan!

Läs annars klassbloggen angående vissa smådetaljer angående fredagens klassfest. Jag hade fruktansvärt kul. En repris är inplanerad 14 december! Hoppas verkligen det blir av och att lika många tar sig i kragen och kommer. Tror faktiskt alla fick mersmak.

Nej, om jag skulle ta tag i mig själv och börja med EU-uppgiften vi fått i Internationell ekonomi? Den ska ju faktiskt lämnas in i övermorgon. Yeah.

you make me run

Jag valde att tillbringa större delen av dagen nere i Duveholmshallen för att titta på fotboll. vissa av smågrabbarna är helt sanslösa! Det är riktigt underhållande faktiskt. Lyckades dessutom hitta den kortaste och minsta killen jag nånsin sett. Vet inte hur gammal han är, men han lirade iallafall med ett av Brommapojkarnas lag i P96. Kärlek till honom. Synd att jag nog inte kommer hinna se någon fotboll alls nästa helg. Då blir det ju Bodaborg med laget på lördagen och musikal i huvudstaden på söndagen. Men inte är jag ledsen för det. Ska bli riktigt roligt faktiskt.

Imorgon återförenas jag med mitt Järngäng igen. Hoppas att alla befinner sig på plats i skolan. Det blir så mycket roligare då. Vi är oslagbara.

"Naaaej, det var inte det jag skulle göra..."
Cilla, kärlek.


no matter how i try

"Pratar du med mig eller pratar du med en elefant?"
Vet inte om vakterna älskade eller hatade oss. Men jag och Cilla hade lika roligt som vanligt.

"Men först ska jag visa en grej för dig Anders"
Sanslöst

they could not take your pride

Och varför åkte Christoffer ut ur Idol? Förutom att alla är rätt bra, så är ju Idol 2007 ett skämt. Dom som röstar verkar inte ha fattat det här. Nästa vecka tror jag faktiskt att jag i lugn och ro ska sätta mig ner och ta mitt ansvar som tv-tittare. Vi kan ju inte riskera att ännu en favorit åker ut.

Klassfesten igår blev en riktig hit. Var ju lite spännande att se alla klassisar från ett annat perspektiv. Martina stod för lokalen, vilket visade sig vara helt perfekt. Vi fick ju till och med plats allihop. Alla 13. Haha. Nej, vi är inte så stor klass, och dom två som inte kom hade faktiskt giltiga ursäkter. Det var väl egentligen tänkt att vi skulle titta på Idol, men så blev det, av någon anledning, inte. Istället blev det mycket tequila och många snapsvisor i köket. Haha. Men det var trevligt det med. Djupa diskussioner blev det såklart också på balkonghänget. Nu fanns dock ingen balkong, utan vi tog yttertrappen. Men det var inget som besvärade oss. Vi var, helt enkelt, glada ändå.

Vilka åldersklasser spelar Sörmlandsbanken den här helgen? Man kanske skulle ta och pallra sig dit? Trots allt så har det väldigt många år varit en väldigt stor höjdpunkt i våra liv. Vore väl dumt att ändra på den fina traditionen?

i won't break down

Jag är definitivt inte skapad för att ha nåt sorts gå-upp-tidigt-på-morgonen-jobb. Det finns det andra som mer än gärna ställer upp på. Så snälla, låt mig slippa. Nu är i och för sig klockan snart halv 11, men man kan faktiskt vara trött ändå. Dock har jag saker att se fram emot den här dagen, så humöret är relativt på topp ändå.

Glad blev jag iallafall när jag möttes av en söt Cilla på msn. Chansade på att hon varit uppe i ottan och kunde hämta mig med bilen på vägen till skolan. Och precis så blev det också. Älskar sånt. Haha.
För övrigt har vi bestämt oss för att lära oss hela Björn Gustafssons medverkande i Parlamentet. Så ikväll kommer vi härma både honom och Johan Glans (Vår king). Inte illa va?

När du är här är jag aldrig ensam

and don't say i'm desperate, i'm not

Var nyss ute med bilen en sväng och visade lillebror hur han ska ta sig med buss till och från skolan. Kan ju avslöja att detta gick kanoners. Och nu finns det faktiskt inte så mycket att göra. Blir väl att titta en aning på tv innan sängen kallar, kanske. Börjar ju i och för sig inte förrän 11.30 imorgon. Men jag skulle nog behöva sova. Speciellt med tanke på att det blir fet utgång imorgon.

För övrigt så börjar ju Sälen närma sig. Man skulle väl kunna säga att detta dagligen är på tapeten och det är lika roliga diskussioner varje gång. Gänget är dessutom klappat och klart, och det enda som egentligen återstår är att vi behöver ytterligare en bil. Men det kommer lösa sig galant. Det måste det, för annars kommer vi ju inte iväg.
Järngängets konstilation under nyårsveckan:
Sara Andersson
Emilia Andersson
Amanda Björling
Linnéa Djupström
Åsa Hallgren
Cecilia Hill
Sanna Karlsson
Ellen Lindar
Och så jag, Sara Skoog var namnet.
Det kan helt enkelt inte bli annat än världsklass. Diggar även att det blir lite halv Kreta re-union. 30 december bär det av.
Se upp i backen!

Veckans i-landsproblem är ändå "Vad fan ska vi ha på oss på fredag?"

you are the music in me

Fuck också, menade såklart de 3 K:na. Så går det när man inte är uppmärksam. 

Idag har internet anlänt, och ingen är gladare än jag. Äntligen kan mitt liv som msn-nörd börja igen. Annars verkar det helt tomt i hjärnan på grejer att blogga om. Dagen har mest bestått av tv-tittande, eftersom jag blev hemma från skolan idag. Inte bra. 

Imorgon är det dags för en mycket efterlängtad klassfest. Inte en dag för sent. Järngänget (där samtliga kirrade mvg på både religion och filosofiprovet!) gör sig iordning hos Åsa. Sällskap i världsklass är det man vill ha varje dag. Hörde jag tequila?! Äntligen har tjatet givit resultat. Haha!

FIH! Varför går det inte att hitta Johan Glans första säsongen på Stockholm Live på Youtube? Vem tror någon att den är som har tagit bort detta? Det är typ det roligaste som existerar. Jag och Cilla får helt enkelt göra slag i saken och härma honom hela kvällen imorgon. Det är det enda rätta. Tack för mig.

we are like fire

Klassfest är inplanerad på fredag, och det ser jag faktiskt fram emot. :) Dock får vi hoppas på lite hyffsat väder, för jag kan inte ens påstå att jag gillar feta snöflingor som bildar slask när det når marken. Det blir så svårt att bestämma sig för vad man ska ha för skor då.

Igår hade jag världens mysigaste eftermiddag med Åsa, Ellen, Emelie och Amanda. Vi satt och fikade och pratade i flera timmar. Ellen berättade glatt flera gånger om sin nya dejt, dessutom berättade hon att hon har lite svårt för de 4 k:na: curry, kanel och kardemumma. Synd bara att curry stavas med c.

När kommer mitt internet?

Nej, nu blev det uppstyrt att vi skiter i skolan och sticker till Vingåker och fikar. Sådäså.


dry the tears and look somewhere above him

Helgen har haft både uppgångar och nedgångar. Man skulle väl kunna säga att, i princip, hela fredagen var en enda stor uppgång. Gud så roligt jag hade! Jag och Åsa hade skoj som vanligt, och ännu bättre blev det givetvis av ovanligt och spännande sällskap. Sam åkte äntligen ut ur Idol, vilket också var positivt. Enda minuset med kvällen var väl kanske att det regnade hela tiden. Men vi hårdingar tog ändå en promenad ner mot stan. Dessutom älskar vi Jenny för att hon kom på att hon hade paraply i väskan ungefär 3 timmar för sent. Men vad gjorde det en kväll som denna?

Annars har helgen mest bestått av flytt. Vi börjar väl få hyffsad ordning nu. Jag väntar mest på soffan. Nu ser vardagsrummet, eller vad man ska kalla det, mest ut som en både bättre och sämre variant av det vi hade förut. Och det gillar jag inte. I övrigt står det mest kartonger på vissa ställen och mitt rum är lite smått kaos. Men vad gör det om hundra år?

"I thought you knew"
well, now I do