one of us is gonna die young

Nej, det blev faktiskt ingen promenad idag. Antar att jag är för lat. Och det var inte dunderskönt ute idag heller. Jag pallrade mig iallafall iväg till Kvantum och bunkrade inför kvällen. Smaskigt te i lösvikt, två olika meloner och passionsfrukter. Kan inte blir bättre. Så ikväll ska jag bara slöa och vara nyttig.
Imorgon ska jag bege mig till bågskytteplan och titta på fotboll. Laget tar emot Skiljebo, I think. Heja!

Jag drömde inatt att jag spelade fotboll. Det ska bli så sjukt underbart att komma igång igen! Lite oro finns dock, men det ska nog gå bra. Hoppas att det försvinner med tiden. Fotboll på sommaren är mitt liv. Bo på Värmbols IP? Jaaa. Och i höst blir det i princip sant på riktigt. I september/oktober eller så. Jag vill!

Fredagen kommer bli så otroligt superbra. :) Börja ute hos älskade Ellen med mys, lite mat, drinkar och underbart sällskap. Sen fortsätter vi mot vår stora stad och krogbesök och dansa natten lång. Jatack. :)


The Ark-feber pågår.

street life

Shirley och Sonja sjöng alldeles, alldeles underbart (Wannabe Askungen) på Så ska det låta. Ett av dom bättre programmen faktiskt. Cecilia Vennersten bjöd även på en fantastisk version av Det vackraste. Moas absoluta favoritefterfestlåt. Haha, oerhört långt ord. Men roligt ändå.

Jag hoppas på fint väder imorgon. En promenad kan bli aktuell. Ny, fräsch musik i iPoden och sen är det bara att ge sig iväg. Gå ner och titta lite vid Djulö kanske. Ja, det blir nog så.

Mina dearest är ute på fest/krogen ikväll. Hoppas dom har skoj, trots att Cilla och Ellen sviker vår gemensamma debut på Lightan. Eller ja, Starlight som det väl heter. Förväntar mig sköna bilder på vimmel.org imorgon, kan jag säga.

Film nu? Jafan.

hey modern days

Förut var jag med kära familjen och tittade på vår nya tomt som sakta men säkert börjar utkristallisera sig. Man ser nu hur huset kommer ligga, och det ser ut att bli perfekt med utsikten över sjön och kvällssolen mot terassen. Precis som vi hela tiden har tänkt.

Ja, som Cilly nämnde i sin bilddagbok så går tankarna hela tiden till vår Åsa som är i den stora staden på andra sidan! We miss you, bitch. På långfredagen blir det fet utgång och vi bara längtar och längtar. Hela dagarna längtar vi. Imorgon kommer vi längta extra mycket, för då är det fredag. Vi ska ha nån redovisning på engelska. Och då kommer vi alla tänka på Åsa som glassar runt i New York.

Idag var det ytterst nära att uppskrivningen blev bokad. Men det var ju lite krångligt med koder och grejer, så jag får göra det nästa vecka istället. Jag är sååå dålig!


glamour for glamour

Interna roligheter är alltid som roligast när dom inträffar.

Nu är Göteborg betalat och klart. Bokat har det varit länge, men nu är det liksom helt klart. Eller nåt. Det kommer bli underbart skoj, vill jag lova. Kanonfint sällskap får jag också. As always.
Den här dagen har varit som många andra. Dock börjar det bli varmt ute och man vet inte vad man ska ha på sig. Speciellt inte eftersom det är typ nollgradigt på morgonen och övergår i hetta framåt lunch. Hjälp oss!

I love this.

bridge over troubled water

Sara till Peddram: Hade du utvecklingssamtal nu eller?
Peddram: Jaa.
S: Varför då? Du är inte 18!
P: Bokstavsordning vettu!
Ellen: Vad heter han då? Asmbfpöfrg?
S:  Haha.
E: Vem gick in nu?
P: Mimmi
E: Vad heter hon då? Bark?
S: Jaa
E: Vem ska in efter det då?
Niclas: Sebbe
E: Jaha, vad heter han då? Get?

Internt som fan. Men oj, vad det var roligt.

PS. Rubriken är på EllenPellens begäran.

vulnerable

Man upphör ju aldrig att förvånas. Man tror att snart är det dags för folk att inse att man måste tänka efter två gånger. Speciellt innan man sårar någon som står en väldigt nära. Man blir lika trött varje gång. Eller man, rättare sagt JAG blir iallafall det. Man både tror och hoppas att det är dags att växa upp någon gång. Jag pratar inte om att bli vuxen, för det ska man inte ha någon brådska med att bli. Men jag tycker att man åtminstone kan begära lite mognad. Well, rätta mig om jag har fel. Jag är dock ganska säker på att jag inte är den enda som är trött på att inte bli förvånad.

Halv dag i skolan today. Jag har inte jobbat så hårt, och det har ingen i min omgivning heller. Vi var bara ett halvt gäng, eftersom Emelie är sjuk och Åsa (fucker) är i NY. Så idag tog vi det piano och diskuterade tröttsamma grejer och smått patetiska människor. Ibland måste saker och ting bara ut. Även om vi faktiskt var rätt snälla. Men ett och annat elakt ord får faktiskt lämna läpparna då och då.

Matlusten är inte tillbaka. Dock har jag lyckats pina i mig lite mat idag. Kroppen ligger lite efter näringsmässigt, så nu lyder ordern: ät lite och ofta. Ska bli, chefen. Det är iallfall lättare på eftermiddagen och kvällen. Mamma frågade om jag är med barn. Jag sa att hon nog inte behöver oroa sig på den fronten. Annars blir det väl en kväll här hemma. Anna Pihl står på programmet. Dessutom ska jag önska mat. Måste fundera ut något mumsigt.

Hej Hopp.

hold the fire burning

Jovars, nog lever jag allt. Men det var knappt där ett tag.

Igår var Flisan här. Det var mysigt och vi lagade mat och tittade på film. Lärde henne lite Queen också, men vet inte om det gick in.
Idag har jag ganska ont. Eller, jag vaknade nyss, så direkt efter den här datavisiten så går jag (sakta!) upp för alla trapporna och proppar i mig några alvedon. Så ska nog den här förmiddagen klara sig hyffsat.

Nu ska jag försöka duscha, hur nu det ska gå till. Sen blir det eventuellt Norrköping. I love the team.

play the game

Då var titthålsoperationen avverkad. Och det är ingen idé att jag ens försöker göra en lång historia kort. Jag försökte berätta om dagen för mamma förut. Och jag berättade alla händelser i en enda röra. Blandade händelser från när jag kom dit och bytte om, till när pappa hämtade mig när vi skulle hem, till när jag blev sövd, till när jag svimmade på toaletten, till när jag fick ligga i barnrummet och titta på Förkväll, till att jag hade syrgasmask. Alltihop på en och samma gång. Hon fattade verkligen ingenting.

För övrigt var det inget fel på mitt knä, förutom att inre ledbandet är uttänjt. Men det var ju ingen nyhet. Och jag kan börja träna så fort såren har läkt. Jaha? Det här hade jag gärna fått reda på nån gång vid jul. Men visst, vila i 4 månader har ju varit skönt, men knappast nyttigt. Dessutom har det varit rätt frustrerande.

Imorgon ska jag vara hemma med lillebror som är förkyld. Jag ska bara ligga i soffan och ha film-maraton. Skööönt. Hoppas även att illamåendet lägger sig och att matlusten återvänder. Jag hoppas också att jag kan göra ett besök på Tildas födelsedagsmiddag för att träffa mina älsklingstjejer.
På lördag blir det ett heldygn med Felicia Andersson. Maaah! JAG VILL!
Söndagen har att bjuda på en tripp till Norrköping för att titta på lite fotboll.

Gud så bra allt blir.

can't we give ourselves one more chance?

Maah, imorgon är det dags. En titt i högerknät hörde vi, och jaaa, jag vill att det ska finnas ett fel dom kan rätta till! Mitt nya liv ska ju börja. Och där är ju inte ett crapigt knä inräknat. Tanken med det nya livet är ju, trots allt, att jag ska kunna träna. Träna träna träna. Mer än nånsin. Det behövs, kan jag säga.
Annars tänkte jag väl bara ta det lugnt på fredag. Och på lördag kommer en älskad liten tjej hit. Har saknat henne väldans mycket och vi ska ha en heldag och helkväll med bara mys, mat och film. Precis som man vill ha det. På söndag ser det ut som att det kan bli ett besök i Norrköping för att titta på laget. Har ju inte sett någonting i år, och när det passar bra med en titt så gäller det väl att passa på, antar jag. Sen får vi se hur lång tid det tar innan jah själv kan springa omkring med bollen vid fötterna. Inte alltför lång tid, hoppas jag.

Och seeen, på måndag, då börjar mitt och Cillas nya liv. Haha, vi får se hur det går. Förmodligen inte så himla bra. Men nu är det dags att bli lite nyttig och hälsosam. Det har ju annars inte varit min starka sida hittills i livet.
Får se om jag kan ta mig ner och hälsa på det älskade laget en sväng på träningen kanske. Var ett tag sen, men det har ärligt talat bara varit jobbigt. Jag saknar det ju. Och det blir inte bättre av att ställa sig och titta på 20 älsklingar som gör det roligaste vi vet. Fan, vad jag älskar laget. <3


Annars fyller även min pärla, Tilda Sand-Ljungberg år idag. Grattis darling.


Only the good die young
Queen, Queen, Queen

where did we go wrong?

Skön dag idag, och jag tittade när mina älsklingstjejer dansade. :) Så duktiga så. Det var verkligen på toook för längesen jag träffade dom där brudarna. Katastrof och hemskt tråkigt. Det måste vi ta tag i snarast. Man känner sig ju fan inte hel. :S



Jag och Cilla masserade varandra och det var skönt. Dessutom hade vi avslappning, och jag somnade. Även fast det inte var meningen. Sånt där är så himla skönt. Jag kanske skulle ta tag i min mentala träning, trots allt?

I övermorgon är det operation som gäller. Det kommer gå bra och det ska bli så otroligt skönt att det äntligen ordnar sig! Antar att jag måste bli träningsnarkoman hela den här våren och sommaren. Oj, vad jag längtar! Inte. Men träna! Gaaaah! Jag har väntat på tok för länge! Boll boll boll! 4 månader av slöande är över. Mitt nya liv börjar nästa vecka eller liknande. Även Cillas. Vi får hålla koll på varandra. Det lär behövas.

i'm not sure

Did we grow apart?
Or did we just not grow together, living our dreams?

Jag längtar till en helg med Felicia. Och kanske lite fotboll? Jag vill!

i don't think so at all

Världen skulle se så mycket bättre ut om människor kunde avväga när det är läge att bry sig eller när man bara ska låta någon vara. Mycket kritik man får är helt obefogad bara för att folk inte begriper när det är läge att yttra sig. Och måste man ändå lägga fram sin kritik så kan man göra det på ett konstruktivt sätt istället. Ingenting blir bättre för att man klankar ner på andra. Framför allt så hjälper det inte personen som man kritiserar. Däremot kanske man växer i sig själv och känner sig belåten och nöjd för att man kunde trycka ner någon annan. Och då ligger inte problemet hos den som blir kritiserad, utan hos den som kritiserar. Är man så osäker på sig själv att man måste vara dum mot någon annan för att må bra, då är det dags att söka hjälp. Tyvärr finns det alltför många såna människor där ute som bara skulle ha ett slag i magen. Ett slag så att man får upp ögonen för vad man egentligen håller på med. Allt vore så oerhört mycket lättare om man istället kritiserar varandra konstruktivt, allt för att bara hjälpa varandra. Alla vet ju innerst inne att vi ska ta hand om varandra, gör vi inte det? Jo, det gör vi. Det verkar bara som att det är för många där ute som inte tar den där lilla sekunden extra och tänker efter innan den öppnar munnen.



Don't you ever forget that all the stars in heaven will shine for me

Bring it on

Om du inte vore så feg och inte vågade säga vem du är så skulle jag eventuellt lägga ner lite energi på att säga något elakt tillbaka. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag gjort dig. Och vad är det jag skryter om? Är det något du är avundsjuk på? Bring it isåfall. Jag lyssnar gärna och förmodligen har jag svar på tal också.

i'm just out of my mind

Tjej 20+: Och så hade jag födelsedagsfest i helgen med tjejerna?
Kille 25+: Jaha, var det roligt?
Tjej 20+: Ja det var jättekul, tills en av tjejernas mamma ringde och sa att tjejens pappa hade dött.
Kille 25+ (ser ledsen ut): Åh nej!
Tjej 20+: Ah, jag vet, så jävla dålig stil att ringa och förstöra en fest sådär.



Pojke 4+: Får jag glass sedan då, mamma?
Mamma (stressad): Nej, vi skall snart äta, gubben.
Pojke 4+: Men! Jag vill ha GLASS!!
Mamma: Men nu har jag sagt nej, och då blir det nej!
(Paus).
Pojke 4+: Jaha, då tar jag livet av mig!



Tjej ~17 #1: Ja, jag ska till Thailand nu i februari.
Tjej ~17 #2: Jaha, vad kul! Jag var där för några år sen.
Tjej 1: Okej? Ja, jag och min familj ska dit. Visste du att det var en sån tsunami där för något år sen?
Tjej 2: Tsunami? Vad är det för något?
Tjej 1: Jag tror det är någon slags bombning!


Ja, det är faktiskt fruktansvärt roligt. Men nu ska jag göra något vettigare av sista dagen innan en fasansfull vecka fylld av skola, tandläkarbesök och knäoperation. Wish me luck.

don't let them win this fight

Idag har jag och mamma varit i Norrköping för att titta på kakel/klinker till kök, badrum och hall, jacuzzi, matsalsmöbel, soffa, spotlights, tapeter och ja, ni fattar. Vi planerade och planerade och hittade mycket fint till vårt nya hus som vi flyttar in i någon gång under hösten. Jag vill, jag vill, jag vill. Jag passade även på att införskaffa ett par skor till min samling och en marinblå klänning. Fint mode i vår, jaa. Känns faktiskt som att ett okänt antal par skor till kommer inhandlas innan jag känner mig nöjd inför våren/sommaren. Oj, vad väl jag känner mig själv.

dream on

Jag och Åsa är kingarna på att planera. Men det blir inte alltid så himla bra. Dock brukar det alltid ordna sig till slut, som tur är. Matteprov imorgon. Hell yeah.

i remember love

Då var det bokat och klart. Operation nästa torsdag. 22 mars. Hmm, får se hur det blir med mig. Jag kommer vara fett nervös, kan jag säga. Jag är mes.

Fest fredag? Vecka ut och vecka in. Haha. Me and Ewsa, såklart.

trying to recall

Tusenbröder. Det är det dagen har ägnats åt idag. Vet inte hur många avsnitt jag såg. 5 kanske. Får se vilken eftermiddag jag ska se resten. Det tar lite tid. Men vafan. Jag gillar't.

Skola imorgon. Mina tjejer och jag. Ellen är sist ut och blir 18-åring på lördag. Järngänget hälsar henne varmt välkommen in i det "riktiga" jänget. Haha.

Annars planerar jag och Åsa utgång. Vi får se hur det artar sig.


that's just a part of it

Igår var jag på en mycket trevlig tillställning hemma hos Ellen Lindar. Man bugar och bockar och tackar så mycket för väldigt god mat och roligt sällskap. Ja, jag gillade efterrätten. Haha. Vi bänkade oss framför två tv-apparater och bevittnade melodifestivalen. Lite tråkigt att vi fick dela på oss. Men 25 personer framför en tv hade blivit lite trångt. Men jag njöt av fint sällskap på övervåningen där vi hade schlagerparty för hela slanten. The Ark påhejades flitigt av samtliga, utom Ellen Bergström. Men hon blev nog rätt nöjd med segern ändå. Även hon hade ju fint sällskap där i soffan. Senare fortsatte kvällen med lite mingel innan vi begav oss hemåt. Jag slängde mig i soffan tillsammans med en film. Orkade inte se hela, men vad gjorde det? Jag hade ju redan sett den en gång.

Nu väntar eventuellt lite plugg. Sen antar jag att det blir tv. Det brukar bli det på söndagkvällarna. Hoppas även på lite god mat. Isåfall skulle den här helgen vara typ fulländad. Inte fy skam inte.
Jag längtar till fredag, då har vi matteprov. Jag älskar matteprov.


You see, baby I'm a worrying kind

what's new?

Igår var det väl trevligt. Förväntade mig iofs inte något annat. Träffade lite skönt folk, och mitt sällskap var det ju inte fel på. Ikväll bär det av till min kära Ellen för ett litet födelsedagsfirande. :) Trevliga tjejer, god mat och mello. I like it!

Kirra lite grejer och sen är det väl dags för dusch och sånt där.

Hörs.


come on and join the joyride

Åh, vad jag hade saknat mina ladies! Tänkte inte så jättemycket på det när jag var borta, men rackarns vad skönt det var att se dom! Åsa (18-åringen) träffade jag redan på bussen och sen möttes jag av Cilly och Emelie. Great. Men EllenPellen är sjuk. Tråk tråk. Vi som har så många roliga planer på gång. Men hon är på g, har jag hört rykten om. Så det kommer ordna sig. Inget annat än prima.

Dessutom återsåg jag tre andra mycket kära damer - Rebecca, Frida och Moa. Glad blev jag såklart. Och imorgon var det dags för Bellan att joina oss 18-åringar. Tyvärr kan jag ju inte vara med på det roliga firandet. Det är så himla crapigt när det är flera firanden på samma gång. Och jag hade ju redan bestämt massa prima grejer, så jag hoppas att Rebecca infinner sig på krogen framåt natten. Sånt gillar vi.
Men först blir det lakritsshots med järngänget. Precis som det ska vara. Tårta också hörde vi? Jag är given.

a worrying kind

Javars, nu är jag hemkommen. Knät strejkade, precis som väntat, så jag har bara åkt skidor i ungefär en halv dag. Men det var skoj så länge det varade. Och jag har faktiskt haft underbart skönt i stugan hela dagarna. Eller ja, en hel dag och en förmiddag. Vi var ju inte borta så länge. Började titta på Höök, något som jag borde gjort mycket tidigare. Freddy Åsblom ofc. Jag menar, Rosa är ju min idol. Även Ville då såklart. ;) Haha.

Torsdag imorgon? 8 mars? Detta innebär min kära Åsas 18-årsdag! :D
Dock även svenskaredovisning. Well prepared? Nej, trodde inte det heller.

you can always count on me

Nu är det dags för sängen och sen är det uppstigning runt halv sex. Småpacka lite och samtidigt hålla ett öga på femmilen. Sen bär det av mot Sälen. Det ska blir skönt. Även fast vädret ser ut att inte bli någon höjdare. Men bara att komma iväg känns skitbra. Laptopen åker med, så att jag kan kirra lite grejer. Måste rädda torsdagen.

Hörs torsdag. And sms will work.
Klart slut!

she's madonna

Både bottennapp och svinroligt igår. Får tacka tjejerna för en finfin kväll, och jag hoppas att Ellens nya datum i bilddagboken dyker upp snart! Vi väntar med spänning..

Fjällen imorgon. Och sen laddas det för full inför fredagens övningar.

over and out

Planeringen är kirrad. Nu hoppar jag in i duschen.

Klart slut!

Hey ya

Klassfesten är under full planering. Hur ska det här gå? Det är ingen vidare framförhållning alltså. Haha. Men det är typiskt oss. Och Åsa är sjuk! Vad är det för stil? Hur blir det med mig nu då? Aja, det löser sig. Cilla is mine for this night.

Hörs.