awesome!

Olympic Park var skithäftigt och det var verkligen hur mycket folk som helst! Helt galet! Förutom Olympic Stadium där friidrotten var låg det sex andra arenor (tror jag) inne på området så det var ett antal hundratusen personer som gick omkring. Överallt där vi varit har det bara varit vänligt trevliga människor och glada miner. Så himla kul!


lördag

Första dagen avklarad och vi har ont i fötterna! Har traskat rätt mycket idag i och med att vi försökte följa damernas triathlon. Vi såg iallafall när dom cyklade och några huvuden när dom sprang. Det var så jäkla mycket folk!! Och Lisa Nordén tog ju silver! Kul att vi kunde se henne lite grann iallafall. Eftermiddagen gick till shopping. Affärerna stängde vid 21 idag (som man ju är van vid en lördag?!) men vi gav upp vid 17 och nu har vi precis ätit en god middag på hotellet. Jag åt supergoda fajitas! Imorgon: Olympic Park och friidrott!


woop woop

Wifi på planet. Heja Norwegian!


fredag

Sitter på Arlanda, löser korsord och väntar på att snart få boarda planet mot London. Ska för första gången flyga med Norwegian. Hoppas det blir en trevlig upplevelse. Tänker varje gång jag ska iväg såhär att det är så himla tur att jag inte är flygrädd! Jag har inga problem alls med att flyga och att vara på flygplats är ju roligt! Det här innebär också att jag flyger till den tredje av Londons stora flygplatser, nämligen Gatwick. Både Stanstead och Heathrow har jag redan avverkat. Nu: boarding!


imorgon: london

Imorgon åker jag och Marcus till London! Ska bli så himla roligt! Har nästan packat klart och det är väl på tiden eftersom tåget mot Arlanda går 07.02 imorgon. Nu tittar vi på herrarnas handbollsmatch mot Island. Vad är 22.15 för tid?! Haha. Inte gjort för kvällströtta eller resenärer som ska iväg tidigt på morgonen.

Får väl försöka uppdatera ett par gånger när vi är där borta så ni hänger med i svängarna. På lördag ska vi iallafall till Hyde Park och försöka heja fram Lisa Nordén till en medalj i triathlon. Håll tummarna för schysst väder!

Puss mina fina!