Design by: Josefin

presenter

Imorse när mamma kom och hämtade upp mig för att åka till jobbet hade hon inte bara en, utan till och med två presenter med sig i baksätet! Delvis till mig och Marcus, men mest var det allt en present till vår lilla bebis. En skötbädd från NG Baby och ett bäddset till lilla spjälsängen i samma mönster. Sååå fint och något vi hade önskat oss och behövde, så jag blev jätteglad. La upp bild på skötbädden här i bloggen för ett tag sen, men kan fota och visa er igen!
 
Apropå presenter så har vi även fått två jättefina och önskade presenter av Marcus mamma. Hon har knåpat ihop och sytt både ett babynest och en barnvagnsmobil med virkade ugglor. Allt blev så fint och vi är jättenöjda! Hoppas bebisen kommer tycka det är mysigt att ligga i sitt babynest och mysa. Så himla smidigt att man kan ha det både i sin egen säng, bebisens säng, vagnen, soffan eller var som helst. 
 
Man blir verkligen jätteglad av presenter, och framför allt sånt som man tittat på, behöver och har önskat sig. Samtidigt som det också är väldigt roligt att få bra presenter som man inte visste innan att man saknade. 
 
Får som sagt fota våra fina saker vid tillfälle! Vagnen har vi ju hämtat också, så ugglemobilen hänger där och väntar på att få en bebis inlagd under sig. Måste bädda först bara! Och föda såklart, hehe. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback