Design by: Josefin

en vecka kvar

En vecka kvar till BF. 7 dagar. 97,5% av graviditeten avklarad. Givetvis finns det en uppenbar risk att vi får vänta ytterligare några dagar. Det är ju det man inte vet! Trodde ett tag när magen växte till sig så mycket att bebisen kanske skulle komma lite för tidigt (vilket fortfarande hinns med i och för sig), men har ändå hela tiden varit mentalt inställd på att det kan dra ut på tiden. Nu är det iallafall så nära att vi är en vecka in på rätt månad. Bebisen kommer komma innan oktober, och nu är det bara tre veckor kvar. Spännande och pirrigt! Minst sagt.
 
I eftermiddag ska jag till min barnmorska på en extra kontroll. Det känns jättebra att jag bokade den tiden. Vi ska kolla om bebis är fixerad och så lyssnar vi väl på hjärtat. Alltid skönt att höra att det tickar på som det ska där inne. Ikväll får jag nog ta mig i kragen och packa BB-väskan. Har ganska klart för mig ungefär vad vi ska ta med oss, men har ändå inte tagit fram och lagt ner det i någon väska. Har tänkt lägga bebisens saker samt lite mellanmål i skötväskan och sen tar vi nog en vanlig kabinväska till våra egna kläder och saker. 
 
Annars tänkte jag åka förbi polissationen och anmäla att någon repat vår nya bil. Inte så roligt med en stor repa på vår nya fina bil och inte superlägligt att behöva betala självrisk och sådär nu när ledigheten knackar på dörren. Tur att man har försäkring iallafall. 
 
Dessutom har vi sålt lägenheten! Så skönt att det blev klart. Kontraktet är påskrivet och klart och försäljningen gick över förväntan och vi är supernöjda! Det känns himla bra inför flytten och att vi kommer få lite pengar över att använda på lämpligt sätt under föräldraledigheten. Det är ju alltid lite osäkert att veta att inkomsten kommer vara lite mer begränsad, men nu kommer vi ha en skön buffert som finns att använda till bra saker och oförutsedda utgifter. Vi kommer även kunna lägga en betydligt större kontantinsats i det nya boendet än vi tänkt innan, så det är ju ett väldigt bra sparande inför kommande bostadsbyte. Vi vill ju gärna kunna köpa hus inom en inte allför lång tid och det känns betydligt närmre nu än det gjorde innan. Så som sagt är vi väldigt nöjda med den här lägenhetsaffären. 
 
Nu fick ni visst en update om lite allt möjligt. Men det jag ville ha sagt är iallafall att det är 7 dagar kvar till BF, att jag mår bra och känner mig både redo och lite pirrig. 

Kommentarer
Postat av: Ellhå

Det var då f..n med bilen, men det uppvägs av allt det andra positiva.

2015-09-07 @ 11:44:19

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback