Design by: Josefin

they could not take your pride

Och varför åkte Christoffer ut ur Idol? Förutom att alla är rätt bra, så är ju Idol 2007 ett skämt. Dom som röstar verkar inte ha fattat det här. Nästa vecka tror jag faktiskt att jag i lugn och ro ska sätta mig ner och ta mitt ansvar som tv-tittare. Vi kan ju inte riskera att ännu en favorit åker ut.

Klassfesten igår blev en riktig hit. Var ju lite spännande att se alla klassisar från ett annat perspektiv. Martina stod för lokalen, vilket visade sig vara helt perfekt. Vi fick ju till och med plats allihop. Alla 13. Haha. Nej, vi är inte så stor klass, och dom två som inte kom hade faktiskt giltiga ursäkter. Det var väl egentligen tänkt att vi skulle titta på Idol, men så blev det, av någon anledning, inte. Istället blev det mycket tequila och många snapsvisor i köket. Haha. Men det var trevligt det med. Djupa diskussioner blev det såklart också på balkonghänget. Nu fanns dock ingen balkong, utan vi tog yttertrappen. Men det var inget som besvärade oss. Vi var, helt enkelt, glada ändå.

Vilka åldersklasser spelar Sörmlandsbanken den här helgen? Man kanske skulle ta och pallra sig dit? Trots allt så har det väldigt många år varit en väldigt stor höjdpunkt i våra liv. Vore väl dumt att ändra på den fina traditionen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback